Путін назвав причину візиту на окуповану Херсонщину
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін назвав причину візиту на окуповану Херсонщину

Путін назвав причину візиту на окуповану Херсонщину
Джерело:  online.ua

Кремлівський злочинець Володимир Путін заявив, що особисто відвідав штаби окупантів у Херсонській області та так званій "ЛНР".

Джерело: росЗМІ

Навіщо Путін їздив в окуповану Херсонщину

Очільник Кремля Володимир Путін розповів, навіщо нібито їздив на тимчасово окуповані території Херсонської та Луганської областей України.

За його словами, головною метою були зустрічі з військовими РФ, щоб не відволікати їх із місця дислокації надовго.

Ви напевно знаєте, що буквально день тому я побував і в Херсонській області, і в Луганській. Там багато питань, не буду до них повертатися. Метою поїздки була зустріч із військовими, яких я не хотів відривати надовго і на великі відстані від дислокації тих підрозділів, якими вони командують. Обстановка вимагає того, щоб вони були на місці, — заявив Путін.

Крім того, диктатор заявив про проблеми окупантів з доставлення вантажів на КПП. Зокрема на пункті пропуску "Гуково" на адміністративному кордоні Луганської області та Ростовської області РФ нібито "неможливо проїхати".

Що відомо про візит Путіна на окуповані території Херсонської області

Зазначається, що в ході візиту Путін відвідав штаб злочинної російської армії "Дніпро", розміщений російськими військовими на базі відпочинку "Бригантина" на Арабатській Стрілці.

Журналісти дізнались з відео прильоту кремлівського диктатора, на якому було видно напис "Дніпро", де саме перебував Путін.

База відпочинку розташована на вулиці Набережна, 17, а це щонайменше за 130 кілометрів від найближчих позицій ЗСУ.

У відео також видно блакитні дахи корпусів пансіонату "Азов", пляж й дитячий табір "Буревісник", а на віддаленому плані — три сірі будівлі корпусів "Бригантини".

Під час поїздки диктатора не супроводжували ані міністр оборони Сергій Шойгу, ані голова Генштабу Росії Валерій Герасимов.

Водночас як пишуть ЗМІ, Путін міг здійснити "візит" на окуповані території Херсонської та Луганської області ще минулого тижня.

Кремль намагався приховати цей факт, однак через свою недалекоглядність опублікував відео на якому диктатор самостійно видає власну ж брехню.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?