Путін планує знову наступати на Україну з двох-трьох напрямків — Моравецький
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін планує знову наступати на Україну з двох-трьох напрямків — Моравецький

Путін планує знову наступати на Україну з двох-трьох напрямків — Моравецький
Джерело:  online.ua

Прем'єр Польщі Матеуш Моравецький озвучив попередження, що російський диктатор Володимир Путін має намір знову наступати на Україну з двох-трьох напрямків, а також може спробувати повторно атакувати Київ.

Джерело: Bild

Моравецький пояснив, як може відбуватися новий наступ РФ на Україну

Я думаю, що план Путіна і його людей, таких як Валерій Герасимов, його новий головнокомандувач російською армією, полягає в тому, щоб оточити Україну. І готуючи всі ці плани, він, напевно, думає, що має атакувати з двох чи трьох різних напрямків. Тому я думаю, що українці не можуть виключати нападу з білоруської північної частини України, так що Київ буде оточений із заходу, — озвучив свій прогноз Матеуш Моравецький.

НАТО також попереджає про новий наступ РФ на Україну

Згідно з даними генсека НАТО Єнса Стотенберга, російський диктатор Володимир Путін не відмовився від своїх планів — він знову спробує захопити всю територію України й уже активно готує свою армію до нового наступу.

Ми бачимо, що вони готуються до нового наступу, що вони мобілізують більше солдатів, понад 200 000 осіб, а можливо навіть більше. Що вони активно нарощують озброєння та боєприпаси, — попередив Єнс Столтенберг.

Він також визнав, що ні він, ні його команда не знають, коли закінчиться російсько-українська війна.

Путін вирішив вторгнутися до іншої країни, суверенної демократичної держави в Європі і може покласти край війні вже сьогодні. Але проблема в тому, що ми не бачимо жодних ознак того, що він та влада в Москві готуються до миру, — наголосив очільник Альянсу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?