Путін побідкався на небажання Києва відроджувати братські відносини з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін побідкався на небажання Києва відроджувати братські відносини з Росією

Путін побідкався на небажання Києва відроджувати братські відносини з Росією
Джерело:  online.ua

Лідер російського режиму Володимир Путін оголосив про нібито “мільйони українців”, які “хотіли б відновлення відносин з Росією” - в умовах збройної кремлівської агресії.

Джерело: ТАСС

За версією диктатора, таких прихильників двосторонніх відносин усувають в Україні - прихильниками він вважає, судячи з усього, олігархів на кшталт Віктора Медведчука.

“В Україні дуже багато - мільйони - людей, які хочуть відновлення відносин з Росією. Я впевнений, це мільйони людей. А є політичні сили, які виступають за цю нормалізацію. Але, судячи з усього, їм не дають жодних шансів реалізувати свої політичні плани, їх просто несистемним, неправовим чином усувають з політичної сцени”, - стверджує Путін.

В чому неправові чи несистемні заходи, він не пояснив. Також президент РФ додав, що “когось просто вбивають на вулиці, після цього ніхто злочинців не шукає, закривають загальнонаціональні ЗМІ, садять під домашній арешт, як зараз відбувається з Медведчуком”.

Водночас російський лідер не згадав, як сам Медведчук викупив одразу три “загальнонаціональних ЗМІ”, звільнив сотні людей (фактично “вбив” чисельні журналістські колективи) та перетворив ці телеканали на пропагандистські рупори.

Також не згадав він претензії правоохоронних органів до Медведчука та його оточення через сумнівність джерел фінансування згаданих медіа чи взагалі бізнесу. Зокрема, махінації “кума Путіна” в координації з Кремлем, до яких відноситься розподіл видобутків палива, про які вже тривалий час інформують журналісти.

Саме все це стало причиною рішучих заходів, спрямованих проти медведчуківського олігархічного об’єднання.

Натомість Путін лаконічно згадав про так званий “єдиний народ”, а також про те, що “триєдність нашого народу нікуди не ділася й не дінеться”. Такі тези він просував у так званій статті, яка буцімто ґрунтується на історичних фактах (не вказаних жодним чином), та сповненої імперських політичних тез.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?