Путін пообіцяв виплати ветеранам під окупацією в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пообіцяв виплати ветеранам під окупацією в Україні

Путін пообіцяв виплати ветеранам під окупацією в Україні
Джерело:  online.ua

30 квітня очільник Кремля Володимир Путін підписав указ про виплату 10 тисяч рублів ветеранам Другої світової війни на захоплених територіях України. Окрім того, російський диктатор пообіцяв декілька мільйонів рублів родичам російських військових, які загинули або дістали поранення в нашій країні.

Джерело: росЗМІ

Путін обіцяє виплати ветеранам під окупацією в Україні

Президент РФ наказав своєму уряду знайти кошти для виплати 10 тисяч рублів учасникам Другої світової війни, які мешкають у тих районах України, що перебувають під тимчасовою окупацією росіян. У цей список потрапили також території, які контролюють незаконні формування так званих "ДНР" і "ЛНР".

Одноразову видачу коштів планують здійснити в травні. Подібні виплати 10 тисяч рублів отримали 20 тисяч ветеранів у Росії. Окремо Путін підписав указ про виплату 3 мільйонів рублів родичам російських військових, які дістали поранення, і 5 мільйонів рублів родичам загиблих окупантів, - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, в указі мовиться про російських військових, які "здійснюють відрядження до "ДНР" і "ЛНР". Однак, враховуючи те, що офіційна Москва юридично вважає, що війна в Україні триває на території цих формувань, то може йтися про всіх окупантів, які загинули чи були поранені в ході бойових дій в Україні.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Як уже згадувалося раніше, 3 березня, на початку повномасштабної війни, очільник Кремоя публічно пообіцяв сім'ям загиблих російських солдатів 7,4 мільйони рублів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?