Путін потрапив на фото з відомим нацистом, який воював на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін потрапив на фото з відомим нацистом, який воював на Донбасі

Путін потрапив на фото з відомим нацистом, який воював на Донбасі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото, на якому президент Росії  Володимир Путін  позує разом з відомим нацистом Дмитром Уткіним "Вагнером", який воював на Донбасі й у Сирії
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на групу під "ВКонтакте" WAR NEWS TODAY.
Як пише Дождь, прес-секретар Путіна прокоментував фото, заявивши, що знімок, швидше за все, був зроблений в кулуарах Кремля під час урочистого прийому з нагоди святкування "дня героїв вітчизни" 9 грудня. При цьому Пєсков заявив, що президент Росії окремо не спілкувався з керівниками ПВК.
"У кулуарах прийому президент багато фотографувався з гостями. По всій видимості, це одна з таких фотографій. Окремого спілкування ні з ким не було", - сказав він.
Читайте також: Скандал з бойовиком-нацистом в Кремлі: з'явилася пікантна деталь
"Вагнер" на фото крайній справа.




Нагадаємо, раніше в ЗМІ публікувалися результати розслідувань, які доводять, що підготовлений "приватною військовою компанією "Вагнер" підрозділ в числі "ввічливих людей" брав участь в анексії Криму, після чого здійснював зачистки серед проросійських бойовиків на Донбасі. З 2015 року найманці Вагнера воюють в Сирії.
Позивний "Вагнер" до командира найманців приклеїлося за його прихильність до естетики й ідеології Третього рейху. У Луганську він епатував особовий склад, змінивши звичну польову панаму на сталевий шолом вермахту.
Раніше  Вагнера помітили серед запрошених на прийом президента РФ Володимира Путіна в Георгіївському залі Кремлівського палацу на честь Дня Героїв Вітчизни, через що в мережі розгорівся скандал.
Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар Путіна Дмитро  Пєсков підтвердив, що Дмитро Уткін, відомий як Вагнер, був присутній на прийомі в Кремлі як кавалер ордена Мужності від Новгородської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?