Путін прагне встановити контроль над ПВК Вагнер — Вloomberg
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін прагне встановити контроль над ПВК Вагнер — Вloomberg

Путін прагне встановити контроль над ПВК Вагнер — Вloomberg
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін після смерті ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина прагне отримати контроль над його найманцями. 

Джерело:  Вloomberg

Що відомо про плани Путіна взяти під контроль ПВК Вагнер

Зокрема, за інформацією журналістів видання, кремлівський диктатор хоче контролювати найманців ПВК "Вагнер" в Африці та на Близькому Сході.

Співрозмовник видання зазначив, що керівництво операціями "вагнерівців" може взяти на себе пов’язаний з Міністерством оборони збройний підрядник.

Окрім того, всю таємну закордонну мережу "вагнерівців" планують підпорядкувати російському військовому командуванню. Це дозволить у майбутньому уникнути заколотів, подібних до того, який організував глава ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Що відомо про подальшу долю ПВК Вагнер

За інформацією представників Центру національного спротиву, в Кремлі вже вирішили вивезти найманців ПВК "Вагнер" з Білорусі до країн Африки.

 За задумом, "вагнерівці" залишать Білорусь та виїдуть до Нігеру, Лівії, Судану, Малі, ЦАР та Мозамбіку.

У всіх цих країнах кремль має свої колоніальні та геополітичні інтереси, та підтримує або хунту, або заколотників. Менша частина терористів залишиться інструктувати спецпідрозділи МВС Білорусі для протидії можливому заколоту проти Лукашенка або підпише контракт з МО РФ на війну проти України, - пояснюють представники ЦНС.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?