Путін пригрозив усім "вибити зуби" за посягання на території Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін пригрозив усім "вибити зуби" за посягання на території Росії

Путін пригрозив усім "вибити зуби" за посягання на території Росії
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін раптово згадав неіснуючу цитату ексдержсекретарки Мадлен Олбрайт про Сибір і вибухнув погрозами "вибити зуби" всім, хто спробує відібрати у Росії її території.

Джерело: РБК

На думку Путіна, як тільки Росія стає сильнішою, "відразу знаходяться приводи для того, щоб обмежити її розвиток". Глава Кремля попередив, що всім, хто хоче "вкусити" Росію або "відкусити" від неї шматок, "вибити зуби так, щоб не могли кусатися".

"Для кого-то Росія занадто велика. Хтось навіть публічно наважується говорити, що несправедливо нібито, що Росії належать багатства такого регіону, як Сибір. Все нас хочуть десь вкусити або чогось від нас відкусити, але вони повинні знати , ті, хто збирається це зробити, що ми зуби виб'ємо всім так, щоб вони не могли кусатися. це очевидно. Причина цього - розвиток наших Збройних сил. У всі часи відбувається одне й те саме. Як тільки Росія стає сильнішою, відразу знаходяться приводи для того, щоб обмежити її розвиток. Як сказав один з наших імператорів (Олександр III - ред.), нашої величезності бояться всі ", - заявив Путін.

Росіяни вже відреагували на заяву Путіна. Вони вважають, він згадав фейк 15-річної давності, щоб знову "потрясти кулаками на радість патріотично налаштованим виборцям".

Як відомо, російська влада періодично обговорює фразу про несправедливість приналежності Сибіру тільки Росії, яку нібито вимовила колишня держсекретарка США Мадлен Олбрайт. Насправді ніяких документальних підтверджень цьому немає, а сама Олбрайт категорично підкреслювала, що ніколи такого не говорила і навіть не думала про це.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?