Путін пропонує Грузії укласти угоду з дияволом — МЗС України
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пропонує Грузії укласти угоду з дияволом — МЗС України

Путін пропонує Грузії укласти угоду з дияволом — МЗС України
Джерело:  online.ua

На переконання керівництва МЗС України, рішення команди російського диктатора Володимира Путіна щодо відновлення авіарейсів до Грузії та скасування віз для грузинів можна вважати своєрідною подякою Кремля для грузинської влади за те, що вона не приєдналася до західних санкцій та сповільнила рух до ЄС.

Джерело: речник МЗС України Олег Ніколенко

МЗС України відреагувало на останнє рішення Путіна стосовно Грузії

Росія пропонує Грузії укласти угоду з дияволом. А в угоді з дияволом, як відомо, перемагає диявол. Розглядаємо рішення Владіміра Путіна скасувати російські візи для грузинських громадян та відновити авіасполучення як політичну компенсацію за відмову чинної грузинської влади накласти санкції на Росію, запроваджені через її напад на Україну, а також уповільнення європейської інтеграції, - йдеться в заяві Олега Ніколенка.

Представник МЗС України звертає увагу на те, що цей курс на "нормалізацію" відбувається попри те, що країна-агресорка продовжує окупувати 20% території Грузії, продовжує повзучу "бордеризацію" та викрадення людей біля лінії розмежування, порушення прав людини на окупованих територіях.

Кремль отримує поступки без понесення відповідальності за те горе, яке він заподіяв грузинському народу. У 2008 році російські літаки вже прилітали в Грузію, щоб бомбити мирне населення. Зараз вони планують бомбити європейське майбутнє грузинів. Росія не зацікавлена у просуванні Грузії в ЄС та НАТО, її процвітанні та розвитку, - пояснив логіку Кремля Олег Ніколенко.

Українські дипломати звернулися до грузинів

Представник МЗС України звертає увагу на те, що значна частина грузинського народу не підтримує політику зближення з Москвою та дуже багато разів заявляв про свою позицію, насамперед під час акцій протесту та мітингів.

Закликаємо грузинський уряд синхронізувати політику щодо Росії із політикою ЄС, а також утриматися від дій, які відкидають подальший європейський рух Грузії, – наголосив Олег Ніколенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?