США пригрозили Грузії санкціями через відновлення авіасполучення з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

США пригрозили Грузії санкціями через відновлення авіасполучення з РФ

США пригрозили Грузії санкціями через відновлення авіасполучення з РФ
Джерело:  online.ua

США введуть санкції проти авіакомпаній Грузії у разі відновлення авіасполучення з Росією.

Джерело:  Accent

Що відомо про санкції США проти Грузії

Представники Держдепу США у коментарі журналістам видання нагадали, що країни Заходу заборонили літакам з РФ входити до їхнього повітряного простору.

Якщо прямі рейси між Росією та Грузією відновляться, це викличе наше занепокоєння щодо можливого введення санкцій щодо грузинських авіакомпаній, які обслуговуватимуть літаки, які знаходяться під імпортним та експортним контролем, - зазначають представники Держдепу.

У відомстві підкреслили, що зараз не той час, щоб поглиблювати відносини з Росією на тлі розв'язаної Кремлем війни проти України.

Для грузинського народу буде краще, якщо Путін виведе свої війська з 20% відсотків окупованої Росією території Грузії, ніж це відновлення прямого авіасполучення або скасування візового режиму, - зазначають у Держдепі.

У Грузії спалахнули протести через відновлення авіасполучення з Росією 

Біля будівлі МЗС Грузії пройшла акція протесту проти намірів влади країни відновити авіасполучення з Росією.

Біля будівлі МЗС Грузії проходить акція проти відновлення прямого авіасполучення з Росією, - йдеться у повідомленні агенції "Ехо Кавказу".

На оприлюднених кадрах видно, що учасники акції прийшли з плакатами. Зазначається, що на одному з них написано "Росія - окупант". Крім того, у деяких людей присутні свистки.

Також на мітинг під будівлею МЗС Грузії прибули правоохоронці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?