Путін відправляє на смерть в Україну ще більше мобілізованих — глава Міноборони Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін відправляє на смерть в Україну ще більше мобілізованих — глава Міноборони Британії

Військові ЗСУ
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін наказав посилити атаки окупаційної армії РФ в Україні уздовж усієї лінії фронту. 

Путін прагне прорвати оборону ЗСУ на сході України

Глава Міноборони Великої Британії Грант Шаппс зазначив, що наразі кремлівський диктатор безглуздо відправляє на смерть в Україні безпрецедентно велику кількість мобілізованих, найманців, в’язнів та всіх, кого тільки можна.

Путін посилює своє вторгнення, безглуздо відправляючи на смерть більше росіян, ніж будь-коли з початку війни. Хоробрість українців і підтримка Заходу стримують їхнє просування, але ми не можемо заспокоюватися, - зазначив Шаппс.

Він підкреслив, що Україна потребує непохитної західної підтримки для досягнення перемоги.

Що відомо про ситуацію в районі Авдіївки

За словами керівника Авдіївської МВА Віталія Барабаша, російські військові злочинці розпочали штурми у бік міста ще з двох напрямків.

Барабаш підкреслив, що складні погодні умови не заважають окупантам активно використовувати авіацію та БпЛА.

Інтенсивність бойових дій з боку ворога деякий час наростала, і вже є розуміння, що це дійсно третя хвиля. Росіяни додатково відкрили ще два напрямки, з яких вони почали вести активні штурмові дії - це зі сторони Донецька, через Спартак, й так звана промка. Ворог намагається штурмувати місто з усіх напрямків. Загарбники застосовують багато ствольної та реактивної артилерії. Не дивлячись на погодні умови противник використовує багато авіації, - зазначає керівник МВА в ефірі телеканалу “Еспресо”.

Барабаш підкреслив, що важкі бої тривають на території промзони.

Там тривають дуже серйозні бої. У напрямку коксохіму росіяни намагаються проводити штурмові дії, але територія заводу контролюється ЗСУ, - зазначив керівник МВА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?