Путіна могли вбити ще у 2011 році — екс-офіцер КДБ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіна могли вбити ще у 2011 році — екс-офіцер КДБ

Путіна могли вбити ще у 2011 році — екс-офіцер КДБ
Джерело:  online.ua

На думку колишнього офіцера КДБ Сергія Жирнова, кремлівський диктатор Володимир Путін втратив здоровий глузд ще у грудні 2011 року, коли президентом РФ був Дмитро Медведєв, а страну охопили масштабні протести. Тоді Медведєв мав можливість позбутись Путіна.

Джерело: інтерв'ю Жирнова журналістці Наталії Мосейчук

Чи насправді реального Путіна вже може не бути у живих 

За словами екс-офіцера КДБ, Путін психологічно зламався протягом 2011-2012 років.

Його психологічний злам стався у 2011-2012 роках, коли він посадив Медведєва замість себе гріти трон. Він чотири роки нібито дивився на себе збоку... Найстрашніше розпочалося у грудні 2011 року, коли почалися доволі масові виходи на вулицю, такі дуже цікаві, з білими кульками, зі стрічками, з музикою московської інтелігенції та бомонду проти Путіна. Він цього дуже злякався. Він злякався ще однієї речі - він побачив, що рейтинг Медведєва стає вищим, ніж у самого Путіна, і що у Медведєва є реальна можливість залишитися на другий термін. Краще Медведєв, ніж Путін, який повернеться, - зазначив Жирнов.

Колишній розвідник зазначив, що саме у той період Путін зрозумів, що більше не зможе нікому передати владу.

Жирнов зазначив, що тоді кремлівський диктатор навіть не був впевнений, чи зможе він взагалі повернути владу.

Він реально боявся за своє життя, бо Медведєв міг його просто посадити в Лефортово, закрити і до побачення. Або - помер Путін. Серцевий напад, людина захворіла і померла, вибачте. Він дуже сильно злякався і тоді все сталося в його голові. Він зрозумів, що владу не можна давати нікому, взагалі нікому і ніколи, - підкреслив Жирнов.

Між тим, за інформацією британського таблоіда Mirror, Путіна під час візиту до Волгограду на святкування Сталінградської битви помітили із ядерною валізою.

За інформацією видання, обидва помічники з валізками перебували поряд з диктатором під час церемонії покладання квітів до вічного вогню у меморіалі загиблим радянським солдатам у Другій світовій.

До речі, до меморіалу Путін прибув на броньованому лімузині Aurus у супроводі кортежу з 25 автомобілів, зокрема "швидкої допомоги".

Територію, де перебував диктатор, контролювали снайпери, а губернатора Волгоградської області Андрія Бочарова підпустили до Путіна тільки після того, як він відбув дев'ятиденний карантин.

Як пише видання, жителям міста у цей день наказали взяти відпустку, щоб не з'являтися на вулицях, де перебував Путін.
Ба більше, місцева влада зробила все, щоб Путін не бачив бідності свого народу. Напередодні його візиту в місті знесли будинки, які майже розвалилися, а також відловили безпритульних собак.

Фото - росЗМІ

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?