Путіна можуть усунути від влади у разі подальших успіхів ЗСУ — екс-генерал Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіна можуть усунути від влади у разі подальших успіхів ЗСУ — екс-генерал Британії

Путіна можуть усунути від влади у разі подальших успіхів ЗСУ — екс-генерал Британії
Джерело:  online.ua

На думку колишнього голови генштабу армії Великої Британії, генерала Річарда Даннатта, кремлівському диктатору та військовому злочинцю Володимиру Путіну можуть оголосити імпічмент у разі успішного контрнаступу українських військових та остаточного розвалу російської армії.

Джерело:  Sky News

Чи загрожує Путіну усунення від влади у разі поразки у війні проти України 

За словами Даннатта, українські військові можуть вже наприкінці весни цього року провести успішний контрнаступ, або ж на початку літа.

Все це, як зазначає колишній британський генерал, може відбутись за умови правильного планування та потужної військової підтримки України з боку західних країн.

Генерал у відставці підкреслив, що у такому разі є шанс досягти вирішальних результатів у розв'язаній Кремлем злочинній війні проти України.

Даннатт вважає, що кілька потужних вирішальних ударів по позиціях ростягнутої лінії фронту окупаційної російської армії у певних точках цілком можуть добити низький моральний дух кремлівських окупаційних військ.

Справа в тому, що вам не обов'язково розбивати армію ґрунтовно всюди на полі бою. Ви просто повинні переконати достатню кількість солдатів, що вони програли, і коли вони думають, що програли, вони програли, - підкреслює колишній військовий.

На його думку, західні країни роблять недостатньо для завершення війни в Україні вже у цьому році.

Окрім того, Даннатт зазначив, що незадоволені розвитком війни російські генерали можуть прогнати Володимир Путіна з Кремля.

Я хотів би думати, що якщо контрнаступ українців буде достатньо добре спланований, підтриманий і виконаний, що Путін не буде в змозі приймати занадто багато рішень самостійно, що якщо його армія розвалиться і побіжить, то я думаю, що цілком ймовірно, що його також виженуть з Кремля, - зазначив генерал у відставці.

При цьому генерал не може спрогнозувати, хто прийде замість Путіна.
Проте він зауважив, що, на його думку, група людей, група лідерів, які найбільше незадоволені в РФ на цей момент, - це вищий генералітет.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?