Ракетний удар РФ по Дніпру. Кількість поранених збільшилась, серед них діти
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетний удар РФ по Дніпру. Кількість поранених збільшилась, серед них діти

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
ракета

У вівторок 2 квітня Росія знову атакувала Дніпро ракетою. На жаль, внаслідок ворожого удару є постраждалі. В ОВА розповіли інформацію, яка відома на цей момент.

Що відомо про атаку РФ на Дніпро

Близько 16:42 під час повітряної тривоги у Дніпрі пролунали вибухи. Ворог випустив по місту керовану авіаційну ракету.

О 17:00 у Дніпропетровській ОВА повідомили, що внаслідок ракетної атаки на Дніпро є поранені. За попередньою інформацією, постраждали 5 людей, однак інформацію ще варто уточнити.

Є постраждалі. За попередньою інформацією, це п'ятеро людей. Всі деталі уточнюємо, — мовиться в повідомленні.

Відбій повітряної тривоги в області оголосили о 17:13.

Згодом в ОВА повідомили, що пошкоджений один із закладів освіти.

Станом на 21:25 у ДСНС повідомили про 18 постраждалих, з яких 6 — діти. За даними служби, 10 осіб госпіталізовано, з них 5 дітей.

Раніше голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що лікарі вже надають допомогу постраждалим у медичних закладах.

Зараз їхній стан лікарі оцінюють, як середньої тяжкості. Втім, кажуть, все буде добре. Велика вдячність нашим медикам! І якнайшвидшого одужання потерпілим! — написав він.

На місці подій все ще тривають рятувально-пошукові роботи, тому кількість постраждалих може збільшитися. Там також працюють всі екстрені служби, включно з медиками, рятувальниками та поліцейськими, які надають допомогу та фіксують злочини Росії.

ОВА звернулась до жителів Дніпра

Кореспондент 24 Каналу повідомив, що після вибуху в місті блимало світло і виникли перебої з інтернетом. Принагідно в ОВА закликали не фотографувати та не публікувати наслідки обстрілу.

Не допомагайте ворогу. Нічого не фотографуйте і не викладайте в мережу, — наголосили в ОВА.

Нагадаємо, що у ніч на 2 квітня росіяни також атакували місто "Шахедами". Внаслідок цього в місті спалахнули 2 пожежі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?