Ракетний удар РФ по Харкову: зросла кількість постраждалих
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетний удар РФ по Харкову: зросла кількість постраждалих

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Харків

На 20.33 30 грудня медики у Харкові надають допомогу 8 постраждалим від ракетного удару РФ. Усі госпіталізовані, у чотирьох осіб – стан середньої тяжкості, у 4 – легкий. Всього було ранено 16 осіб.

У Харкові через ракетний удар армії РФ постраждало 16 містян

У Харкові внаслідок удару РФ, за попередніми даними, постраждали 16 людей.

Про це повідомив у Telegram начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На цю хвилину медики надають допомогу 8 постраждалим, усі госпіталізовані, 4 особи – стан середній, 4 – у легкому стані, – розповів Синєгубов.

За його даними, внаслідок удару пошкоджена лікувальна установа, багатоквартирні житлові будинки, магазини та транспорт.

Виключно цивільна інфраструктура! Усі служби працюють на місці, – зазначив Синєгубов.

Пізніше міський голова Ігор Терехов повідомив у Telegram, що кількість постраждалих унаслідок російських ракетних ударів зросла до 16.

Попередньо – загиблих немає. Маємо на даний момент 14 постраждалих. За попередньою інформацією – 5 вже у лікарні, – розповів мер.

За кілька хвилин він уточнив, що постраждалих уже 16.

Також з’явилися перші подробиці про поранених. Двоє перебували у готелі у центрі Харкова, один з них – іноземний журналіст.

Ракетний обстріл Харкова: що відомо

Близько 19 години 30 грудня у Харкові пролунала серія вибухів.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов згодом поінформував, що завдано шість ударів, внаслідок яких пошкоджена цивільна інфраструктура.

Згодом міський голова Ігор Терехов повідомив, що є влучання у житловий будинок, унаслідок чого виникла пожежа. Є й інші руйнування цивільної інфраструктури.

За інформацією начальника Харківського військового гарнізону Сергія Мельника, росіяни вдарили по місту з району Бєлгорода, використавши ЗРК С-300.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?