Разумков озвучив жорстке попередження бойовикам на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Разумков озвучив жорстке попередження бойовикам на Донбасі

Разумков озвучив жорстке попередження бойовикам на Донбасі
Джерело:  online.ua

Останні декілька днів на Донбасі стрімко почала загострюватися ситуація. Саме тому очільник Верховної Ради Дмитро Разумков звернувся до проросійських бойовиків та попередив, що Україна не мовчатиме на обстріли окупантів і захищатиме своїх військовослужбовців.

Джерело: Верховна Рада

 Варто звернути увагу на те, що політик наразі знаходиться у районі Операції Об'єднаних сил з робочим візитом. Спікер вирішив ознайомитися з поточною безпековою та оперативною ситуацією на передовій.

Разумков пригрозив бойовикам на Донбасі - що сталося

Дмитро Разумков наголосив, що останнім часом на Донбасі спостерігається загострення, яке спровокували проросійські бойовики.

За словами народного обранця, нещодавні обстріли міста Авдіївка є серйозним порушенням домовленостей, які були взяті всіма сторонами процесу, але лише Україна виконує свої зобов'язання.

"Але ми точно не будемо мовчати та будемо захищати себе, своїх військовослужбовців і громадян, які вимушені жити в таких умовах. Все, що буде залежати від нас, від військово-цивільної адміністрації, я впевнений ми виконаємо", - підкреслив очільник Верховної Ради.

Як стверджує український політик, команда Володимира Зеленського забезпечити роботу КПВВ на Донбасі, однак окупанти на непідконтрольній території заблокували пункти пропуску.

Що відомо про загострення на Донбасі

Як уже згадувалося раніше, вранці 28 серпня путінські бойовики обстріляли прифронтову Авдіївку, відкривши вогонь зі забороненої зброї по житлових районах міста.

Варто звернути увагу на те, що в результаті атак найманців Росії поранення різного ступеня важкості зазнали 8 захисників України, в якому вони стані – невідомо.

За словами українських політиків, обстріли зі сторони бойовиків можна пояснити майбутньою зустріччю Володимира Зеленського та Джо Байдена.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?