Реал — Барселона. Де і коли дивитися найважливіший матч в світовому футболі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Реал — Барселона. Де і коли дивитися найважливіший матч в світовому футболі

Реал — Барселона. Де і коли дивитися найважливіший матч в світовому футболі
Джерело:  online.ua

У суботу, 10 квітня, в Мадриді на стадіоні стадіон Альфредо Ді Стефано відбудеться один з найважливіших матчів в світовому футболі. На полі зустрінуться мадридський Реал і каталонська Барселона. Ель Класіко має величезне значення для історичних суперників - гра буде видовищною.

Джерело: офіційний розклад чемпіонату

Розпочнеться матч Реал - Барселона о 22:00 за київським часом. Онлайн-трансляція в Україні в прямому ефірі буде проходити на стрімінговом сервісі MEGOGO.

Орієнтовні склади

За Реал в матчі з Барселоною не гратимуть Еден Азар, Дані Карвахаль і Серхіо Рамос. Також малоймовірний вихід у старті Федеріко Вальверде, який недавно повернувся після травми.

В команду Барселона після травм повернулися Жерар Піке і Роберто, але випали Фаті і Коутиньо.

Орієнтовно, за Реал гратимуть: Куртуа - Васкес, Мілітао, Начо, Менді - Кроос, Каземіро, Модріч - Асенсіо, Вінісіус, Бензема.

Барселона: тер Штеген - Мінгеса, Піке, Ленгле - Дест, Де Йонг, Бускетс, Педро, Альба - Мессі, Дембеле.

Прогноз букмекерів на матч Реал-Барселона

Британська букмекерська контора William Hill фаворитом протистояння вважає каталонців. На перемогу команди Рональда Кумана приймають ставки з досить високим коефіцієнтом 2,20. Перемога Реала оцінюється - 3,00. Нічия малоймовірна - коефіцієнт 3,80.

Букмекери з австрійської контроли Bwin на перемогу Барселони приймають ставки з коефіцієнтом 2,20. Перемога мадридського клубу оцінюється в 2,95. Нічия - 3,90.

Статистика попередніх матчів Реала і Барселони

Починаючи з 2017 року, Реал і Барселона зіграли між собою 13 поєдинків, з яких каталонці виграли шість матчів, мадридці - чотири, а ще три матчі завершилися внічию. Дві останні гри залишилися за Реалом - в березні 2020 року команда перемогла з рахунком 2:0, а в жовтні - з рахунком 3:1.

В останньому Ель Класіко в Реалі голами відзначилися Федеріко Вальверде, Серхіо Рамос і Лука Модріч, за Барселону забив Ансуї Фаті.

У поточному сезоні Реал виграв п'ять попередніх матчів поспіль у всіх турнірах і не програє в цілому 12 поєдинків. Барселона виграла три минулих матчі поспіль у всіх турнірах і не програла в 9 поєдинках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?