Шахтар планує замінити досвідченого легіонера молодим талантом — ЗМІ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар планує замінити досвідченого легіонера молодим талантом — ЗМІ

Шахтар планує замінити досвідченого легіонера молодим талантом — ЗМІ
Джерело:  online.ua

Керівництво донецького футбольного клубу “Шахтар” налаштоване на підписання контракту з молодою зіркою Бразилії — Вінісіусом Тобіасом з команди “Інтернасьйональ”.

Джерело: Globoesporte

За оприлюдненими даними, клуб вже офіційно звернувся до колег щодо оформлення переводу 17-річного футболіста в Україну. Утім, сторони не змогли швидко домовитися через фінансові розбіжності.

Українська команда хотіла б отримати у свій склад Тобіаса за 4 мільйони євро. Безпосередньо представники бразильського клубу підняли планку для цього до 10 мільйонів. Раніше українська сторона говорила про 6 мільйонів, однак згодом знизила пропозицію.

“Шахтар” активним чином розшукує підсилення з бразильського футболу. Наразі відомо, що принаймні два легіонери з Південної Америки не продовжуватимуть своїх контрактів. Йдеться про Тайсона і Дентіньйо.

Раніше повідомлялося, що перший зі згаданих хоче повернутися на батьківщину та грати у кольорах “Інтернасьйоналу”. Журналісти припустили, що трансфер Тобіаса у “Шахтар” може включати таке повернення.

Бразильська сторона також не проти такого сценарію, адже Тайсон вже провів понад сотню виходів на поле за “Інтернасьйонал” у своїй кар’єрі.

Згідно з нещодавніми неофіційними даними, сам футболіст вже переглянув свою позицію та чекає на ініціативу з інших європейських клубів.

Тобіас може виїхати до України лише у середині наступного 2022 року — тільки тоді йому виповниться 18 років. Утім, “Шахтар” наразі зіткнувся з потужними конкурентами, які також спостерігають за бразильськими талантами.

Перш за все до нього придивляється керівництво італійського “Ювентуса”, англійського “Манчестер Сіті” та іспанського “Реала”.

Тайсон вже мав конфлікти з “Шахтарем”

Нещодавно бразильський легіонер не вийшов на заміну під час матчу, за що отримав у майбутньому штраф — зрізану вдвічі місячну зарплату. Він навіть зачинився у вбиральні, коли представники керівництва намагалися з ним поговорити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?