Репер та військовий YARMAK отримав "Золотий хрест" від головкома ЗСУ Сирського
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Репер та військовий YARMAK отримав "Золотий хрест" від головкома ЗСУ Сирського

Ярмак
Джерело:  online.ua

Український музикант Олександр Ярмак, який з початку повномасштабного вторгнення Росії  долучився до лав ЗСУ, отримав почесний нагрудний знак "Золотий хрест".

Головні тези:

  • Олександр Ярмак отримав “Золотий хрест” за мужність і відданість військовій службі.
  • YARMAK долучився до лав ЗСУ у лютому 2022 року та виконує бойові завдання на фронті.
  • Український репер і військовий вважає, що найбільшою нагородою для нього є побратими.
  • Пісні “22” та“Моя країна” є лише кількома з популярних творів Олександра Ярмака.

YARMAK отримав "Золотий хрест"

32-річний український репер Олександр Ярмак, більш відомий як YARMAK, який з перших днів повномасштабного вторгнення захищає Україну на фронті, отримав почесний нагрудний знак головнокомандувача Збройних Сил України "Золотий хрест". Відповідні фото він оприлюднив у сторіс.

Нагрудним знаком "Золотий хрест" нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

Я роблю все для своєї країни не задля нагород чи відзнак. Я з першого дня не будував собі кар'єри і не бігав за званнями та посадами. Навпаки х*рячив разом зі всіма від солдата і дослужився за два з половиною роки аж до сержанта! І тому мені бойова нагорода цінніша ніж будь-яка державна!

Олександр Ярмак

Олександр Ярмак

Український музикант та військовий

Нагорода Олександра Ярмака

Ярмак зазначив, що головною нагородою для нього є побратими.

І вони заслуговують всіх найвищих наявних нагород!

Відомо, що артист долучився до лав ЗСУ у лютому 2022 року.

Олександр Ярмак: що відомо

YARMAK почав музичну кар'єру у 2011 році і швидко став відомим завдяки своїм пісням. Його музика охоплює різні соціальні теми, такі як несправедливість, корупція, війна. Також він співає у піснях про Україну та любов до неї.

Однією з найвідоміших пісень Ярмака є "22", яка стала своєрідним гімном молоді. Пізніше він випустив україномовну версію хіта "Моя країна", який став не менш популярним. Серед інших відомих пісень Олександра "Сердце пацана", "Вавилон".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?