Республіканці планують імпічмент Байдена. Білий дім готується до боротьби — NBC
Категорія
Політика
Дата публікації

Республіканці планують імпічмент Байдена. Білий дім готується до боротьби — NBC

Республіканці планують імпічмент Байдена. Білий дім готується до боротьби — NBC
Джерело:  online.ua

Білий дім створив групу з двох десятків юристів, помічників законодавців та комунікаційників, щоб рішуче відповісти на ймовірний запит республіканців щодо імпічменту президента Джо Байдена.

Джерело: NBC

Білий дім готуються до відповіді можливому імпічменту

Видання посилається на вісьмох людей, знайомих з планами Білого дому. Зусилля з формування відповіді тривали протягом місяців.

Помічники та союзники Байдена кажуть, що вони готуються рішуче протистояти розслідуванню щодо імпічменту та представити його як бездоказову партійну фальсифікацію, яка демонструє схильність Республіканської партії до хаосу.

Порівнювати це з минулими імпічментами – це не яблука з яблуками чи навіть яблука з апельсинами; це яблука зі слонами. Ніколи в сучасній історії імпічмент не ґрунтувався на відсутності доказів, – сказав помічник Білого дому.

Білий дім почав готуватися до імпічменту в перший день роботи нової більшості в Палаті представників цього року.

Тепер, оскільки спікер Кевін Маккарті, республіканець, називає розслідування щодо імпічменту «природним кроком вперед», помічники Білого дому провели серпневу перерву, досліджуючи заяви Республіканської партії та покращуючи месседжі та команду реагування.

Чому республіканці хочуть імпічменту Байдена

Республіканці Палати представників заявили, що зосередять своє розслідування на ймовірній злочинній діяльності сина Байдена Хантера Байдена в рамках його закордонних ділових операцій.

Розслідування також стосуватиметься поки що недоведених заяв про те, що Джо Байден був залучений до хабарництва, корупції або іншим чином зловживав своєю владою, щоб допомогти збагатити свого сина, коли був віце-президентом.

Проте навіть деякі представники Республіканської партії Палати представників визнають, що не мають доказів протиправних дій президента.

Незважаючи на це, спікер Маккарті наполягає на тому, що існує «культура корупції, яка має місце в усій родині Байденів».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?