Реванш Усик VS Джошуа опинився під загрозою зриву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Реванш Усик VS Джошуа опинився під загрозою зриву

Реванш Усик VS Джошуа опинився під загрозою зриву
Джерело:  online.ua

Реванш між чемпіоном світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа неочікувано для всіх опинився під загрозою зриву через Тайсона Ф'юрі.

Джерело: The Sun

Реванш Усика й Джошуа може не відбутися - відома причина

За словами Френка Уоррена, який представляє інтереси чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, він наразі працює над організацією поєдинку з Усиком.

Він також звернув увагу на те, що бій за звання абсолютного чемпіона хевівейту може бути оголошено вже наступного тижня.

Олександр Усик та Ентоні Джошуа (фото — facebook.com/Alexanderusyk)

Це сага, але якщо говорити між нами, то так чи інакше ми можемо до чогось прийти. Ми все ще працюємо над деталями, але я вірю, що після вихідних нам вдасться досягти певного прогресу, і тоді буде що оголосити. Усі у боксі хочуть побачити поєдинок за звання абсолютного чемпіона між Тайсоном та Усиком. Я хочу побачити його просто як уболівальник. Тож це бій, який ми намагаємося влаштувати, – підкреслив Френк Уоррен.

Що відомо про можливий бій Усик – Ф’юрі

Як уже згадувалося раніше, перші розмови про бій українського чемпіона Олександра Усика з британським колегою Тайсоном Ф’юрі почалися після того, як українець 25 вересня переміг Ентоні Джошуа та виборов титул чемпіона світу.

Нещодавно Ф’юрі жорстко нокаутував Деонтея Уайлдера та зберіг пояс WBC. Відтак, Усик та Ф’юрі потенційно можуть визначити абсолютного чемпіона світу. Головною перепоною поки залишається Джошуа, з яким Усик зобов’язаний провести реванш. Щодо Тайсона, то британцю, ймовірно, доведеться провести обов’язковий захист поясу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?