Режисер «Загону самогубців» порівняв Ангелу Меркель з Гарлі Квінн
Категорія
Культура
Дата публікації

Режисер «Загону самогубців» порівняв Ангелу Меркель з Гарлі Квінн

Режисер «Загону самогубців» порівняв Ангелу Меркель з Гарлі Квінн
Джерело:  online.ua

Сцена з Гарлі Квінн із «Загону самогубців» була ненавмисно відтворена канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час її візиту в парк птахів Фогельпарк Марлоу. Цю схожість помітив режисер обох частин фільму Джеймс Ганн, про що сповістив у своєму Twitter. Режисер жартома натякає, що Меркель займається косплеєм.

Джерело: ScreenRant

Фото справді демонструє неймовірну схожість у постановці кадру та взаємодії пташок з героїнею фільму / одіозною чиновницею. За сценарієм фільму, в одній зі сцен Гарлі потрапляє до палацу диктатора, в одній з багаточисельних кімнат сценаристи фіксують мальовничу сцену з кольоровими пташками і бешкетною головною героїнею.

Марго Роббі вперше з'явилася в ролі психіатра, який перетворився на співучасницю / коханку психопата Джокера в «Загоні самогубців» в 2016 році. Після фільму «Хижі птахи» Роббі виконала роль у фільмі Джеймса Ганна «Загін самогубців».

«Загін самогубців 2» - розповідь про те, як новий склад оперативної групи X відправляється на Корто Мальтезе з місією знищити Проєкт "Морська зірка". В середині фільму полонена Гарлі потрапляє до палацу нового диктатора Корто Мальтезе Сільвіо Луни, який, як з'ясовується, в захваті від неї. Перед тим, як вбити його, Гарлі пережила умиротворення в палаці, в тому числі вищезгадану зустріч в стилі Білосніжки і зграї папуг.

Походження з коміксів

Що стосується Гарлі, Ганн сказав, що створювати образ для персонажа Роббі було великою честю. Він не тільки продовжує розвиток персонажа, але і в своєму фільмі віддає данину поваги її телевізійним кореням і походженню з коміксів.

Образ Гарлі нагадує той, в якому вона постала в відеоіграх Arkham і в мультсеріалі. «Загін самогубців», можливо, є найточнішим зображенням Гарлі живою людиною, і Роббі відчуває себе дуже комфортно в цій ролі.

Є кілька моментів, коли вона домінує на екрані. Наприклад, навіть сцена без діалогів з участю папуг змушує керівників уряду спробувати стати Гарлі Квінн. Як свідчить повідомлення Ганна, це не так просто, як здається Роббі.

Плюшеві іграшки в образі Меркель

Нагадаємо, з нагоди відходу Ангели Меркель з поста канцлера ФРН, який вона займає вже 15 років, фабрика плюшевих іграшок в німецькому місті Кобург створила відповідну колекцію.

Це не перший випадок такого роду. За час свого існування, а це близько 100 років, керівництвом підприємства неодноразово приймалися подібні рішення. Серед відомих особистостей, яким були присвячені ведмеді - екс-президенти США Барака Обами, Теодор Рузвельт і Авраам Лінкольн, а також королева Великобританії Єлизавета II.

Читайте також:

  • Королівський торт з весілля Чарльза і Діани продали на аукціоні за рекордну суму.

  • Відомо, чому принц Чарльз відмовився йти на відкриття пам’ятника принцесі Діані.

  • Джон Траволта вперше розповів про свій танець з принцесою Діаною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?