Відомо, чому принц Чарльз відмовився йти на відкриття пам'ятника принцесі Діані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомо, чому принц Чарльз відмовився йти на відкриття пам'ятника принцесі Діані

Відомо, чому принц Чарльз відмовився йти на відкриття пам'ятника принцесі Діані
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що 1 липня в Кенсінгтонському палаці відкриють пам'ятник принцесі Діані. Згідно з останніми даними, під час урочистого заходу будуть присутні сини покійної принцеси – Вільям та Гаррі, однак принц Чарльз неочікувано для всіх не захотів йти на відкриття.

Джерело: Express

Принц Чарльз відмовився приходити на відкриття пам'ятника принцесі Діані

Ні для кого не секрет, що на відкриття пам'ятника принцесі Діані чекає весь світ. Принц Гаррі, який востаннє був у Лондоні під час похорону дідуся герцога Единбурзького, також прилетів на Батьківщину, щоб бути разом із своєю родину в цей історичний момент.

Однак неочікувано для всіх принц Чарльз відмовився бути пристунім на відкритті. Він нагадав про те, що прожив у шлюбі з принцесою Діаною 15 років і її смерть стала для нього шокуючою та болючою, тому він не хоче згадувати минуле та ятрити свої рани.

"Для нього це дуже важко. Ця подія може повернути старі рани, спогади. Після смерті Діани Чарльз вирішив, що краще залишити всі спогади при собі", - відверто зізнався друг принца Уельського.

Згідно з останніми даними, статую встановлять в Затонулому саду. Варто звернути увагу на те, що це улюблене місце принцеси Діани на території Кенсінгтонського палацу, де вона жила, перебуваючи в шлюбі з принцом Чарльзом.

"На урочистому відкритті пам'ятника в день, коли принцесі Діані мало б виповнитися 60 років, будуть присутні 2 її сини – принци Вільям і Гаррі. До них приєднаються близькі родичі покійної принцеси, скульптор Ян Ренк-Бродлі та ландшафтний дизайнер Піп Моррісон", - йдеться в повідомленні.

Британські журналісти також дізналися, що Кейт Міддлтон у цей важливий момент не зможе бути поруч із чоловіком через карантинні обмеження, а королева Єлизавета II 1 липня зобов'язана відправитися в робочу поїздку в Шотландію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?