Резніков залишиться на посаді міністра оборони за рішенням Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Резніков залишиться на посаді міністра оборони за рішенням Зеленського

Резніков залишиться на посаді міністра оборони за рішенням Зеленського
Джерело:  online.ua

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що залишиться на своїй посаді на найближчий час. Це було рішення президента України Володимира Зеленського.

Джерело: Тhe Guardian

Резніков залишиться міністром оборони

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що президент Володимир Зеленський попросив його залишитися на нинішній посаді після корупційного скандалу.

На запитання, чи планує він залишитися на посаді міністра оборони найближчими місяцями, Резніков відповів:

Так, це було рішення мого президента.

На початку лютого керівник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що найближчим часом Верховна Рада ухвалить рішення про відставку Резнікова та призначення на його місце керівника Головного управління військової розвідки Кирила Буданова.

Пізніше стало відомо, що Резнікова залишать на посаді. Зміна міністра оборони мала б ризики перед "Рамштайном" та можливим наступом росіян.

Що відомо про скандал із закупівлею продуктів для ЗСУ

21 січня видання "Дзеркало тижня" опублікувало розслідування, у якому стверджувалося, що Міноборони закуповує харчі для ЗСУ вдвічі чи втричі дорожче, ніж у супермаркеті.

У Міноборони відповіли, що матеріал містить маніпуляції та вводить в оману. У міністерстві розпочали внутрішню перевірку.

На тлі цього розслідування з'явилася інформація про можливу відставку Резнікова. Міністр сказав, що він готовий до цього, проте рішення приймає президент України Володимир Зеленський.

Резніков призначив трьох нових заступників, у тому числі генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, який недовго обіймав посаду губернатора Київської області в перші дні російського вторгнення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?