Цього тижня не буде кадрових змін у сфері оборони — Арахамія
Категорія
Політика
Дата публікації

Цього тижня не буде кадрових змін у сфері оборони — Арахамія

Цього тижня не буде кадрових змін у сфері оборони — Арахамія
Джерело:  online.ua

На цьому тижні Верховна Рада повинна призначити керівників Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України. Проте призначення нового міністра оборони відклали.

Джерело: Давид Арахамія, Мар'яна Безугла

Резнікова не будуть знімати з посади міністра оборони

Кадрові зміни в сфері оборони протягом цього тижня не відбудуться, - написав Арахамія.

Член комітету з питань нацбезпеки Марʼяна Безугла написала, що зміна міністра оборони несе ризики перед "Рамштайном" та можливим наступом росіян, тому там оцінюють ризики такого рішення.

Очікується, що Верховна Рада повинна призначити очільників МВС і СБУ. МВС очолить Ігор Клименко, який раніше керував Нацполіцією. Після загибелі Дениса Монастирського його призначили в.о. міністра.

Кого хотіли призначити міністром оборони України

Нагадаємо, що 5 лютого Арахамія анонсував призначення очільника ГУР Кирила Буданова на посаду міністра оборони.

Олексій Резніков мав зайняти посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості, для "посилення військово-промислового співробітництва, що абсолютно логічно, враховуючи його експертизу по «Рамштайну» й необхідність «підняти» Міністерство, яке повинно робити більше".

Резніков у коментарі "Фактам ICTV"сказав, що ні президент, ні прем'єр-міністр не пропонували йому очолити Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості.

Я можу прокоментувати, що це для мене є новиною. Зі мною жодної розмови про Міністерство з питань стратегічної промисловості не відбувалося з президентом України, - сказав він.

Також міністр додав, що відмовився б від такої пропозиції, тому що не має експертизи, яка дозволяла б якісно бути міністром Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?