РФ формує нові добровольчі батальйони для війни проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ формує нові добровольчі батальйони для війни проти України

РФ формує нові добровольчі батальйони для війни проти України
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків з американського Інституту вивчення війни, Кремль формує нові добровольчі батальйони одразу у чотирьох областях на території РФ.

Джерело:  ISW

Кремль формує нові добровольчі батальйони для відправки в Україну

Зазначається, що добровольчі батальйони для війни проти України формуються в Новосибірську, Саратовську, Ульяновську і Курганській області.

За інформацією аналітиків ISW, кремлівська окупаційна армія намагається атакувати Авдіївку з окупованих територій Донецької області, не чекаючі, поки ЗСУ відступлять із оборонних позицій.

Судячи із заяв і занепокоєнь російського Міноборони, удари українців з HIMARS "деморалізують російських військовослужбовців".

Також, посилаючись на зібрані дані, ISW повідомляє, що Україна не володіє перевіреними даними про загиблих і поранених під час вибуху в колонії Оленівки на окупованому Донбасі.

Також аналітики інституту з посиланням на непідтверджені повідомлення припускають, що Іран міг відправити першу партію БПЛА в Росію для польових випробувань.

Іран, можливо, відправив першу партію безпілотників в Росію і направив пілотів і обслуговчий персонал для навчання на російському Су-35, потенційно припускаючи, що Іран може спробувати використовувати недавні авіаційні угоди для сприяння придбанню російської бойової техніки - літаків.

Російські війська вели безуспішні наступальні дії на північний схід і північний захід від міста Харкова.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Окупанти здійснили обмежені наземні атаки на північний захід від Слов'янська і на схід від Сіверська.

Ворожі війська домоглися незначних успіхів на південний схід від Бахмута і продовжили наступальні операції на північний схід і південний схід від Бахмута.

Російські війська поступово наступали навколо Авдіївки і продовжують спроби просування на північний захід від Авдіївки.

Російські війська почали два штурми на півночі Херсонської області і продовжують передислокацію військ на південну вісь.

Російська Федерація формує нові добровольчі батальйони в Новосибірській, Саратовській, Ульяновській і Курганській областях, а також змінюють терміни виплати грошової компенсації.

Українське цивільне населення продовжує чинити опір російській окупації актами громадянської непокори і партизанським саботажем, оскільки Кремль розглядає довгострокові методи контролю населення в окупованій Україні.

За даними CNN, Росія під час прихованої мобілізації могла набрати понад 30 тисяч добровольців на війну проти України. Більшість з них не мають військового досвіду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?