РФ раптово вирішила перевести Тихоокеанський флот у повну бойову готовність
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ раптово вирішила перевести Тихоокеанський флот у повну бойову готовність

РФ раптово вирішила перевести Тихоокеанський флот у повну бойову готовність
Джерело:  online.ua

У Міноборони РФ оголосили про термінове переведення Тихоохеанського флоту у повну бойову готовність нібито для “перевірки”. У ній будуть задіяні Повітряно-космічні сили, військові частини та підрозділи забезпечення РФ.

Джерело: росЗМІ

Тихоокеанський флот переводять в повну бойову готовність

У пропагандистських ЗМІ повідомляють про оголошення Міністром оборони РФ Сергієм Шойгу переведення Тихоокеанського флоту у вищий ступінь готовності для нібито “перевірки”.

Сьогодні з 9 години (за Владивостокським часом) піднято за тривогою і почато переведення у вищий ступінь бойової готовності Тихоокеанського флоту у повному складі, — сказав глава Міноборони РФ.

Повідомляють, що у перевірці задіяні Повітряно-космічні сили, військові частини та підрозділи забезпечення РФ.

Пропагандисти зазначають, що основною метою перевірки є нарощуванн здібності ЗС РФ “відбивати агресію ймовірного супротивника” з моря.

Зазначається, що учасники маневрів нібито планують відпрацювати “відбиття висадки противника” на Південні Курили та Сахалін.

Україна готує удар по російському флоту в Чорному морі

Очільник Міноборони України Олексій Резніков заявив, що ЗСУ завдадуть удару по флоту РФ у Чорному та Азовському морях, як тільки підійде слушний момент для цього.

Резнікова попросили розповісти про деталі потоплення російського крейсера “Москва”, річниця знищення якого буде вже 14 квітня, проте міністр відмовився, аргументувавши тим, що для РФ готується ще один “сюрприз” від ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?