РФ вдарила по Харкову, Гуляйполю, Донбасу та Одещині — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вдарила по Харкову, Гуляйполю, Донбасу та Одещині — є загиблі

РФ вдарила по Харкову, Гуляйполю, Донбасу та Одещині — є загиблі
Джерело:  online.ua

Російська армія обстріляла населені пункти Чернігівської та Сумської областей, Гуляйполе в Запорізькій області, село Лимани в Миколаївській, Золочів, Чугуїв та Харків у Харківській області. 

Джерело: дані обласних адміністрацій

РФ продовжує ракетний терор в Україні

Запорізька область: 19 липня ввечері російські солдати обстріляли з "Градів" та артилерії центр міста Гуляйполе. За попередньою інформацією є загиблі. Руйнувань зазнали будівлі виконкому, міськради, культурно-спортивного комплексу, філії пошти та зв’язку, приватні будинки.

Одеська область: армія РФ нанесла ракетний удар із застосуванням літаків Су-35. Одна з ракет була знищена силами протиповітряної оборони, друга влучила в покинуту складську будівлю. Пожежу оперативно ліквідовано рятувальниками. Людських втрат немає.

Сумщина:  у середу зранку – мінометний обстріл Шалигинської громади, який станом на 8-му ранку не вщухав.

Дніпропетровська область: російські загарбники обстріляли із "Градів" Нікополь. Двоє загиблих, дев’ятеро поранених. Шестеро з поранених знаходяться у лікарні, серед них четверо – діти.

Фото - telegram.org

Харківщина: вночі в смт. Золочів через обстріли сталася пожежа на території домогосподарства. Також вночі окупанти знову вдарили по Чугуєву. Поранених від обстрілів за добу в області: двоє в Харківському районі, одна – в Чугуївському. У м. Балаклія одна людина загинула.

Окрім того, вранці 20 липня російські окупанти завдали ударів по Харкову, у результаті чого загинули щонайменше троє людей, серед яких дитина.

Донецька область: армія РФ обстрілювала Курахове, Торецьк, Авдіївку, Краматорськ, Соледар, Слов’янськ, Бахмут, Гірник, Залізне, Костянтинівка та с. Веселе, Опитне, Новоукраїнка, Богоявленка, смт. Південне. Протягом доби в області 5 загиблих та 16 поранених.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?