РФ заявляє про приєднання Придністров'я "у найближчій перспективі"
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ заявляє про приєднання Придністров'я "у найближчій перспективі"

РФ заявляє про приєднання Придністров'я "у найближчій перспективі"
Джерело:  online.ua

У Державній думі РФ почали стверджувати, що бажання невизнаного Придністров'я увійти до складу Російської Федерації потрібно розглядати серйозно. З такою заявою виступив член комітету Держдуми з міжнародних справ Дмитро Бєлік.

Джерело: росзМІ

Москва розглядає приєднання Придністров'я "у найближчій перспективі"

Сьогодні Придністров'я - той анклав Молдови, який не хоче бути з Румунією і водночас з радістю прийняв у себе російський миротворчий контингент, - цинічно заявив російський політик.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно очільник МЗС невизнаної ПМР Віталій Ігнатьєв під час інтерв'ю російським пропагандистам заявив про намір влади домагатися незалежності з подальшим приєднанням до країни-агресорки.

Фото - nv.ua

Так що пропозиція Придністров'я про приєднання до Росії – це не якесь неоглядне і далеке майбутнє, скоріше, цей напрямок у найближчій перспективі. І тому що там живуть російськомовні люди, близькі нам по духу, ми повинні розглядати цю пропозицію всерйоз, - стверджує Дмитро Бєлік.

Варто зазначити, що в Бюро реінтеграції Молдови зразу ж відреагували на заяву Ігнатьєва та заявили, що реінтеграція країни є головною ціллю перемовин щодо врегулювання придністровського конфлікту.

Всі міжнародні партнери та конституційна влада рішуче підтримують формулу мирного врегулювання придністровського конфлікту, поважаючи суверенітет і територіальну цілісність Молдови в межах її міжнародно визнаних кордонів, - виступили з коментарем представники Бюро.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?