РФ змінює свої плани на Донбасі через успішний контрнаступ ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ змінює свої плани на Донбасі через успішний контрнаступ ЗСУ

РФ змінює свої плани на Донбасі через успішний контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Британські розвідники звертають увагу на те, що команда російського диктатора Володимира Путіна вочевидь вирішила скорегувати свої плани наступальної операції на Донбасі, відчувши потребу зміцнити угрупування на півдні.

Джерело: Твіттер-сторінка Міністерства оборони Великої Британії

Розвідка Британії заявила про зміну планів РФ на Донбасі

За словами іноземних аналітиків, протягом останніх декількох днів армія Російської Федерації намагалася здійснювати тактичні наступальні дії в районі Бахмута - просування фіксується, але воно дуже повільне.

Як повідомляли українські органи влади минулого тижня, Росія, схоже, переміщує значні сили з півночі Донбасу на південь України. Схоже, РФ корегує оперативний задум наступу на Донбасі після того, як не змогла добитися вирішальних оперативних проривів згідно з тим планом, за яким діяла з квітня. Зараз, схоже, фронт на Запоріжжі визначили як вразливу ділянку, яку потрібно посилити, - йдеться в заяві Міноборони Великої Британії.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Нещодавно британські розвідники також попереджали, що офіційна Москва посилює тиск на свою окупаційну адміністрацію на півдні України з метою підготовки референдумів для анексії цих територій.

Окрім того, повідомлялося, що нелегітимний президент Білорусі Александр Лукашенко зараз "майже повністю" залежний від Кремля.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?