Ріанна почала готуватися до весілля з репером A$AP Rocky
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ріанна почала готуватися до весілля з репером A$AP Rocky

Ріанна почала готуватися до весілля з репером A$AP Rocky
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Ріанна нещодавно офіційно підтвердила стосунки з репером A$AP Rocky. За словами інсайдерів із оточення зірок, закохані вже навіть почали готуватися до весілля.

Джерело: Hollywood Life

Ріанна планує вийти заміж за репера A$AP Rocky

Анонімні джерела видання розповіли журналістам, що зірки ще не встигли заручитися, однак весілля для них – це питання часу. Ракім Майєрс (справжнє ім'я A$AP Rocky) не приховує від друзів та родини, що його кохана – ідеальна жінка, і він не може уявити без неї свого життя.

Вони обоє цього хочуть. У Рокі чудові стосунки з сім'єю Ріанни, і це лише питання часу, коли він зробить пропозицію. Ріанна усвідомлює, що її годинник цокає, - розказали інсайдери.

За їхніми словами, родини закоханих готові, що ті можуть пов'язати свої долі. Окрім того, наголошується, що артисти зустрічала разом Новий рік на Барбадосі – Батьківщині Ріанни. Схоже, стосунки зірок складаються лише найкращим чином, тому весілля може бути вже не за горами.

Ріанна та A$AP Rocky (фото - facebook.com/rihanna)

Що відомо про роман Ріанни та A$AP Rocky

Артисти зустрічають уже майже 2 роки. Спершу зірок помітили в одному з готелів Нью-Йорка, однак протягом наступних кількох місяців вони з'являлись на публіці лише як приятелі, не демонструючи почуттів.

Чутки про роман підтвердилась лише у червні 2021 року, коли A$AP Rocky відверто зізнався журналістам, що Ріанна – кохання його життя.

За словами інсайдерів, закохані уже обговорювали мрії про спільних дітей. Нещодавно співачку уже запідозрювали у вагітності, однак інформація не підтвердилась.

Що цікаво, під час інтерв'ю британському Vogue Ріанна зізнавалася, що за 10 років вона хоче бути багатодітною мамою – трьох чи чотирьох малюків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?