Родину Шерон Стоун сколихнуло моторошне горе
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Родину Шерон Стоун сколихнуло моторошне горе

Родину Шерон Стоун сколихнуло моторошне горе
Джерело:  online.ua

Одна з найвідоміших зірок Голлівуду Шерон Стоун повідомила фанатам про страшне горе, яке спіткало її родину — після відмови всіх внутрішніх органів помер племінник акторки. Хлопчикові було лише 11 місяців.

Джерело: Інстаграм-сторінка Шерон Стоун

Шерон Стоун втратила племінника

Моторошною звісткою голлівудська зірка поділилися на особистій сторінці в Інстаграмі. Вона підтвердила, що пішов з життя її 11-місячний племінник Рівер Стоун.

За словами зірки, хлопчикові повинен був виповнитися рік через тиждень, 8 вересня. Він помер у лікарні після того, як в нього відмовили всі внутрішні органи.

Шерон Стоун вшанувала пам'ять свого племінника та хрещеника щемливим відео, на якому зображений маленький Рівер. Ролик супроводжує пісня Еріка Клептона – Tears in Heaven ("Сльози в небесах"). Зірка зараз перебуває в жалобі.

"Рівер Вільям Стоун. 8 вересня 2020 – 30 серпня 2021", - лаконічно прокоментувала відео акторка.

Дуже багато зірок, зокрема Біллі Портер, Леслі Джордан, Сельма Блер, Алісса Мілано, Мелані Гріффіт, відреагували на горе Шерон та зробили все можливе, щоб її підтримати.

Що відомо про племінника Шерон Стоун

"Рівер Стоун – син старшого брата Шерон Стоун Патріка. Батьки хлопчика знайшли його в ліжечку у критичному стані. Зранку 27 серпня його госпіталізували. В 11-річного Рівера виявили поліорганну недостатність – відмову більшості органів або їхніх систем. Малюк перебував під апаратом ШВЛ і боровся за життя кілька днів", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше Шерон Стоун публікували його знімок з проханням про молитву.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?