Рогозін закликав Путіна атакувати Україну космічними ракетами — Bild
Категорія
Україна
Дата публікації

Рогозін закликав Путіна атакувати Україну космічними ракетами — Bild

Володимир Путін та Дмитро Рогозін

Колишній керівник російської космічної корпорації “Роскосмос” Дмитро Рогозін закликав кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна використати ракети для запусків у космос під час ударів по Україні. 

Що відомо про пропозицію Рогозіна атакувати Україну космічними ракетами

За інформацією журналістів видання із посиланням на записи розмов Рогозіна із гендиректором російського ракетно-космічного центру "Прогрес" Дмитром Барановим, які опинились у розпорядженні редакції, вони обговорювали завдання удару по одному з великих українських міст космічною ракетою.

Ракету пропонували запустити з космодрому "Плесецьк", а на борту вона мала нести авіабомби та боєголовки.

Що відомо про проблеми плану кремлівських злочинців

Як йдеться у матеріалі видання, Баранов застерігав, що важкі фугасні авіабомби або керовані боєголовки будуть перегріватися через надзвуковий вхід в атмосферу.

Рогозін же обіцяв обговорити рішення з конструктором Юрієм Соломоновим і за кілька днів, вони його нібито знайшли.

Також інші ризики такого "ноу-хау", які обговорювали Баранов та Рогозін, полягали в тому, що частини ракети можуть впасти на територію Росії, а похибка при ударі може становити 50-100 кілометрів.

Загалом, як стверджував Баранов, на підготовку такої операції знадобилося б близько 6 місяців. А Рогозін своєю чергою пообіцяв передати план Путіну.

План був доведений до президента РФ 16 січня. Як він відреагував на нього - невідомо, - зазначають журналісти видання.

Що відомо про підготовку армії РФ до ракетних атак по Україні

За інформацією представників Центру національного спротиву, військові злочинці армії РФ завезли в район Брянська нову партію модернізованих ракет для ЗРК С-300.

Вони планують цими ракетами атакувати прикордонні райони на території України.

Повідомляється, що росіяни провели глибоку модернізацію, щоб мати можливості для завдавання ударів по наземних цілях в Україні.

Модернізація пройшла на потужностях АТ "Дубненский машинобудівний завод" імені Фєдорова" в місті Дубна Московської області.

Проте завдяки небайдужим місцевим нам відомо про пересування російської техніки, а отже й про наміри ворога. Відтак реалізація цих планів є сумнівною, й за такі дії настане розплата, - зазначають у ЦНС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?