Росія обстріляла Добропілля та Часів Яр на Донеччині. Загинуло троє людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія обстріляла Добропілля та Часів Яр на Донеччині. Загинуло троє людей

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
дснс

Російські окупанти атакували Добропілля і Часів Яр у Донецькій області. Там загинули три людини.

Армія РФ атакувала Донеччину

Як повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін уночі 10 березня росіяни атакували ударними дронами Добропілля, а на ранок рятувальники дістали з-під завалів будинку тіла двох людей.

Також пошкоджені дві адміністративні будівлі й два приватні будинки.

Зранку окупанти обстріляли з артилерії Часів Яр, через що загинув 66-річний чоловік.

У Мирнограді через російський обстріл збільшилася кількість постраждалих. Поранення дістали 12 людей, серед яких підліток. Пошкоджені девʼять багатоповерхівок і 27 автівок.

У Тернах Лиманської громади повторно пошкоджені декілька приватних будинків. Під вогнем були околиці Костянтинівської громади.

Тим часом у Торецьку Бахмутського районі пошкоджені дві багатоповерхівки і адмінбудівля, у Залізному — дві двоповерхівки, у Часовоярській громаді — девʼять приватних будинків, дві багатоповерхівки, промислова будівля, у Сіверську — будинок і дві нежитлові споруди.

Що цьому передувало

Вночі 10 березня російські окупанти вдарили по Мирнограду Донецької області. Місцева влада повідомляла, що загарбники застосували зенітні ракети С-300. Проте військові стверджують, що це були новітні російські авіабомби.

Внаслідок російської атаки були пошкоджені багатоквартирні будинки та автомобілі. Спочатку було відомо про дев'ятьох постраждалих, а пізніше прокуратура заявила, що кількість поранених виросла до 11.

Серед травмованих внаслідок обстрілу Мирнограда є 16-річний підліток.

Російські окупанти щоденно обстрілюють міста й села регіону, через що кожного дня є поранені або загиблі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?