Росіяни формують новий псевдодобровольчий батальйон "Донецьк" — ЦНС
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни формують новий псевдодобровольчий батальйон "Донецьк" — ЦНС

РФ
Джерело:  ЦНС

Окупанти приховують мобілізацію під виглядом "добровольчих батальйонів" й використовують це для пропаганди війни.

Що відомо про новий добровольчий батальйон РФ

За інформацією ЦНС, ворог почав формувати нібито добровольчий, а по факту загін найманців-контрактників батальйон "Донецьк". 

Звичайно, що мешканців Донецьку в ньому не буде, набір проводять у Краснодарському краї Росії.

Підпорядковується цей батальйон "казацькій бригаді "Терек", яка не має жодного стосунку до козаків. 

У Спротиві наголосили, що Кремль вчергове використовує "казацтво" для паплюження історії України, аби провести аналогії з козацтвом.

Батальйон підпорядковується "Казацькій бригаді "Терек", що не має жодного відношення до козаків. Кремль вчергове використовує "казацтво" для паплюження історії України, аби провести аналогії з козацтвом, - йдеться у повідомленні ЦНС.

Російські спецзагони для війни проти України

Днями новопризначений генерал росіян Михайло Теплинський видав наказ про формування окупантами штурмових загонів з офіцерів на тимчасово окупованому півдні України.

Також на тимчасово окупованій території Луганської області на півночі регіону російські загарбники формують у польових таборах підрозділи "Шторм-Z", до складу яких набрали переважно ув'язнених.

Крім того, росіяни формують загони для відновлення втрачених позицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?