Росіяни перекидають велику кількість особового складу та техніки на аеродром у Джанкої — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни перекидають велику кількість особового складу та техніки на аеродром у Джанкої — АТЕШ

техніка
Джерело:  АТЕШ

Росіяни перекидають велику кількість особового складу та техніки на аеродром у Джанкої тимчасового окупованого Криму. Крім того, ворог активно працює над укріпленням міста.

Що відомо про перекидання техніки ВС РФ

Наші агенти в Джанкої повідомляють про перекидання великої кількості особового складу та техніки противника на місцевий аеродром, – йдеться в повідомленні.

Вказується, що звідти мобілізованих відправляють на фронт, де вони гинуть у "м'ясних штурмах".

Також наші агенти в рядах армії Росії повідомляють, що орки активно працюють над укріпленням Джанкоя інженерними спорудами, – повідомили в "Атеш".

У Джанкої недорахувалися солдатів РФ: що сталося

За словами представників партизанського руху АТЕШ,  у тимчасово окупованому Джанкої зникли російські вояки. Таємниче зникнення загарбників уже почала розслідувати військова поліція.

Як повідомляють партизани АТЕШ, їм вдалося зафіксувати прибуття нової партії мобілізованих у Джанкой.

Майбутнє “гарматне м’ясо” ніхто не годує та не вважає за людей.

Окрім того, вдалося дізнатися, що в місто терміново приїхали підрозділи військової поліції з метою забезпечення безпеки особового складу окупантів.

Це пов'язано зі зникненням військових у місті. У зв'язку з цим, усіх військовослужбовців РФ зобов'язали пересуватися містом групами. Наші агенти продовжують працювати всередині армії РФ. Наші зарплати їм подобаються більше за російські, – розповідають представники АТЕШ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?