У Криму зникли солдати РФ — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму зникли солдати РФ — АТЕШ

солдати РФ
Джерело:  АТЕШ

За словами представників партизанського руху “АТЕШ”,  у тимчасово окупованому Джанкої зникли російські вояки. Таємниче зникнення загарбників уже почала розслідувати військова поліція.

У Джанкої недорахувалися солдатів РФ: що сталося

Як повідомляють партизани з "АТЕШ", їм вдалося зафіксувати прибуття нової партії мобілізованих у Джанкой.

Майбутнє “гарматне м’ясо! ніхто не годує та не вважає за людей.

Окрім того, вдалося дізнатися, що в місто терміново приїхали підрозділи військової поліції з метою забезпечення безпеки особового складу окупантів.

Це пов'язано зі зникненням військових у місті. У зв'язку з цим, усіх військовослужбовців РФ зобов'язали пересуватися містом групами. Наші агенти продовжують працювати всередині армії РФ. Наші зарплати їм подобаються більше за російські, – розповідають представники “АТЕШ”.

“АТЕШ” знайшов нове місце дислокації армії РФ у Криму

Нещодавно також стало відомо, що партизани зафіксували масштабне місце дислокації російських військ на зерноскладі у селі Зарічне Джанкойського району.

Згідно з останніми даними, там розмістили приблизно 20 одиниць автомобільної техніки, серед яких є як тентовані "Урали" і КамАЗи, так і паливозаправники.

Під'їзди до об'єкта охороняються військовими РФ біля облаштованих оборонних позицій. Нам відомо, що особовий склад розквартирований по всьому населеному пункту, - заявляють представники партизанського руху.

В “АТЕШ” також звертають увагу на те, що російські загарбники активно готуються до оборони Криму, відчуваючи невпевненість щодо можливості утримання Херсонської та Запорізької областей.

Саме тому вони перекидають значні сили в Джанкой та інші міста на півосторові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?