Армія РФ перекидає резерви з Маріуполя на Запорізький напрямок — Атеш
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ перекидає резерви з Маріуполя на Запорізький напрямок — Атеш

партизани
Джерело:  АТЕШ

Представники підпілля зазначають, що перекидання великої кількості техніки та особового складу у бік Мелітополя повʼязане зі значними втратами ЗС РФ на Запорізькому напрямку.

Армія РФ перекидає резерви з Маріуполя на Запорізький напрямок

Партизани повідомили про перекиданням резервів росіян із Маріуполя в бік Запоріжжя.

Агенти підпілля в Маріуполі повідомили про перекидання великої кількості особового складу та техніки супротивника у бік Мелітополя.

За їх словами, такі дії ворога пов'язані зі значними втратами російської армії на Запорізькому напрямку.

Крім того, агенти "Атеш" в лавах ЗС Росії повідомляють, що окупанти активно працюють над зміцненням міста інженерними спорудами та підготовкою до оборони Маріуполя.

РФ перекидає техніку з Луганська на Куп'янський напрямок

Як зазначають представники Сил опору, противник перекидає техніку та війська на цю ділянку фронту досить "активно".

Наші агенти ведуть систематичне спостереження за окупантами в Луганську. Ми відзначаємо активне переміщення техніки та особового складу Росії для наступу на Куп'янському напрямку, - йдеться в публікації.

У Силах опору додали, що "роблять усе, щоб окупанти не доїхали до лінії фронту".

Так, підпільники продовжують проводити у Луганську безліч успішних диверсій, у ході яких ушкоджують та ліквідують техніку росіян.

Зокрема, за минулий тиждень партизани "мінусували" 3 Урали, 2 автоцистерни, 3 автобуси, які тепер "не зможуть більше бути використані за призначенням".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?