Росіяни перекинули в Севастополь ракети "Онікс" — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни перекинули в Севастополь ракети "Онікс" — АТЕШ

Ракета
Джерело:  АТЕШ

Партизани зафіксували перекидання носія надзвукових ракет П-800 "Онікс" у тимчасово окупованому Севастополі. Йдеться про комплекс "Бастіон-П".

Що виявили партизани в Севастополі

Під час ведення розвідувальної діяльності в Севастополі, агент руху зумів зафіксувати перекидання двох самохідних пускових установок "СПУ 340П", також відомих, як береговий ракетний комплекс "Бастіон-П".

Він використовується для ураження надводних кораблів різних класів і видів, а також наземних цілей в умовах радіоелектронної протидії. Крім цього, "Бастіон-П" є одним з основних носіїв надзвукових ракет "Онікс".

Партизани "АТЕШ" з'ясували, що установки належать 15-й окремій береговій ракетній бригаді (в/ч 80365).

Агент простежив маршрути пересування і кінцеву точку призначення ракетного комплексу. Інформацію передано Силам оборони. Очікуємо результатів, — йдеться у повідомленні.

Діяльність партизанів в окупованому Криму

Партизани з'ясували, що у тимчасово окупованому Севастополі кілька тижнів тому затонув російський сторожовий корабель "Тарантул". Ймовірно, це сталося після атаки українських морських дронів.

Також партизани виявили будівництво росіянами інженерно-фортифікаційних споруд для оборони Євпаторії в Криму.

Крім того, нещодавно партизани влаштували вилазку на аеродром російських військ у Євпаторії. Як з'ясувалося, його не охороняють цілодобово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?