Російський дрон влучив у житловий будинок на Вінниччині. Є поранені та загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський дрон влучив у житловий будинок на Вінниччині. Є поранені та загиблий

Сергій Борзов / Вінницька ОВА
Вінниччина

Під час російської атаки дронів на Україну, один з них влучив у житловий будинок у Вінницькій області. У лікарню потрапило троє людей.

Влучання дрона у Вінницькій області

Оновлення 23.50: Начальник ОВА повідомив, що внаслідок повітряної ворожої атаки на Вінниччині госпіталізовано четверо людей.

На жаль, одна людина загинула.

Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомляє, що внаслідок влучання БпЛА у житловий будинок троє людей госпіталізовано.

На місці працюють відповідні служби. Прохання не нехтувати сигнали повітряної тривоги! До відбою всім перебувати у безпечних місцях. Бережіть себе і своїх близьких!

Борзов не уточнив про який населений пункт йдеться, також невідомо, у який будинок влучив дрон — багатоповерховий чи приватний.

Росія запустила дрони по Україні

Ввечері у Повітряних силах ЗСУ повідомили про початок атаки дронів, які тримали курс на Миколаївщину.

Далі дрони з меж Херсонщини, Миколаївщини та Дніпропетровщини прямували на північний захід через Кіровоградщину на Вінниччину та Черкащину.

Пізніше кілька груп "шахедів" з Вінниччини зайшли на Хмельниччину та Житомирщину.

До Старокостянтинова із заходу та сходу наближалися дві групи "шахедів". О 22:19 на Хмельниччині було чутно звуки вибухів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?