Війська РФ вдарили по Сумщині. Є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ вдарили по Сумщині. Є поранені

Сумська обласна прокуратура
обстріл

Російські війська сьогодні, 14 березня, обстріляли місто Середино-Буда в Сумській області. Унаслідок цього постраждало чотири людини.

Росіяни вдарили по Середино-Буді в Сумській області

Близько 10:00 з території Російської Федерації з мінометів обстріляли місто Середина-Буда Шосткинського району.

Внаслідок атаки ворога 44-річний чоловік та 43-річна жінка отримали незначні поранення. Після отримання медичної допомоги поранений чоловік вирушив на допомогу односельцям, які усували наслідки обстрілу. У цей час ворог знову обстріляв місто, цього разу використовуючи FPV-дрони.

Потерпілий і двоє його односельців, одному з яких 43, а іншому 64 роки, дістали осколкові поранення. Пошкоджено щонайменше 7 приватних будинків та 1 автомобіль.

Удар по радіотехнічних об'єктах Сумської області

Сьогодні, 14 березня, російські терористи ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об'єктах регіону. Внаслідок цього в області були тимчасово недоступні українські радіо та телесигнал. У тому ж числі були перебої з мобільним зв'язком.

Пізніше в ОВА повідомили про виведення з ладу передавачів телерадіомовлення у Сумах, Шостці, Білопіллі і Тростянці, а цивільних закликали не піддаватись паніці та інформаційним провокаціям ворога.

Потім глава ОВА Володимир Артюх повідомив, що у Сумській області відновили мобільний зв'язок, який був відсутній внаслідок ворожих ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об'єктах регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?