У Сумах та Кривому Розі зросла кількість загиблих внаслідок російської атаки
Категорія
Україна
Дата публікації

У Сумах та Кривому Розі зросла кількість загиблих внаслідок російської атаки

ДСНС України
суми

Росія ударним дроном Shahed атакувала пʼятиповерхівку в Сумах 13 березня. З-під завалів дістали тіло ще однієї людини. Також кількість жертв зросла у Кривому Розі.

У Сумах з-під завалів будинку деблокували тіло людини

Рятувальникам вдалося деблокувати з-під завалів тіло загиблої людини.

Раніше ДСНС врятували з-під завалів десять людей, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. Деблокація триває, оскільки під завалами ще можуть перебувати люди.

Росіяни також атакували Кривий Ріг на Дніпропетровщині. Спочатку було відомо про трьох жертв, потім у лікарні померла одна з постраждалих, а під завалами будинку виявили тіло чоловіка.

Наразі відомо про 5 загиблих внаслідок атаки РФ.

Усього в Кривому Розі постраждали 43 людини, з них — 12 дітей. Четверо дорослих і двоє дітей перебувають у лікарні у важкому стані.

Загалом у місті пошкоджені зо два десятки багатоповерхівок, два дитячі садочки і дві школи, підприємство, адмінбудівля, магазин, склад.

Російські атаки по Сумській області

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти регулярно завдають ударів по Сумах та області. Так вночі 13 березня у місті під час повітряної тривоги було чути вибухи.

Крім того 12 березня ворог обстріляв територію Сумської області. Внаслідок атаки КАБами є руйнування та постраждалі, серед яких діти.

Також росіяни били Сумами 7 березня. Згідно з останніми даними, відомо про двох загиблих та 26 постраждалих. Внаслідок атаки російські окупанти пошкодили будівлю лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. Також вибито 135 вікон та 10 дверей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?