Атака РФ по багатоповерхівці в Сумах. З-під завалів дістали 10 людей, є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака РФ по багатоповерхівці в Сумах. З-під завалів дістали 10 людей, є загиблі

Сумська ОВА
атака

Російський ударний дрон Shahed влучив у пʼятиповерхівку в Сумах під ранок 13 березня. Внаслідок атаки є загиблі.

Що відомо про атаку РФ по Сумах

За попередньою інформацією, є загиблі. Їхня кількість уточнюється. З-під завалів дістали десять людей, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості.

Через влучання безпілотника зруйновані 15 квартир, ще 15 пошкоджені. Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Повідомляється, що аварійно-рятувальні роботи продовжуються. На місці працюють усі необхідні служби, розгорнуть пункт обігріву.

Ігор Клименко повідомив, що у Сумах серед зниклих безвісти можуть бути троє людей.

Російські атаки по Сумській області

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти регулярно завдають ударів по Сумах та області. Так вночі 13 березня у місті під час повітряної тривоги було чути вибухи.

Крім того 12 березня ворог обстріляв територію Сумської області. Внаслідок атаки КАБами є руйнування та постраждалі, серед яких діти.

Також росіяни били Сумами 7 березня. Згідно з останніми даними, відомо про двох загиблих та 26 постраждалих. Внаслідок атаки російські окупанти пошкодили будівлю лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. Також вибито 135 вікон та 10 дверей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?