Російські окупанти ремонтують кілька кораблів ЧФ РФ у Криму — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські окупанти ремонтують кілька кораблів ЧФ РФ у Криму — АТЕШ

АТЕШ
Джерело:  АТЕШ

Партизани стежать за 13-м судноремонтним заводом Чорноморського флоту РФ, який розташований у Кілен-бухті у Севастополі. Окупанти ремонтують там кораблі.

Що зʼясували партизани

Як зазначає АТЕШ, під час стеження було виявлено ремонтні роботи кількох кораблів ЧФ РФ.

Ймовірно, окупанти відновлюють результати ефективної роботи Сил оборони України, — зазначає рух.

Як уточнили партизани, цей завод є стратегічним об'єктом, оскільки займається комплексним ремонтом суден усіх рангів — від фрегатів до малих десантних кораблів.

Що відомо про кораблі Чорноморського флоту РФ у Криму

Нещодавно партизани зафіксували прибуття великого десантного корабля до Севастополя. Російські окупанти намагалися маскувати судно. Пізніше з'ясувалося, що великий десантний корабель, який росіяни пригнали до Севастополя, — це вже відомий "Оленегорский горняк".

Нагадаємо, в ніч проти 26 грудня 2023 року українські Повітряні сили змогли влучним ударом знищити російський десантний корабель "Новочеркаськ".

Пізніше з'ясувалося, що на борту корабля в момент удару знаходилися дрони-камікадзе "Шахед", тож вибух був дуже потужним. "Новочеркаськ" став черговим кораблем Чорноморського флоту РФ, який вдалося знищити ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?