Російські ракети поцілили у житлові квартали Запоріжжя. Є постраждалі
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські ракети поцілили у житлові квартали Запоріжжя. Є постраждалі

Юрій Малашко / Запорізька ОВА
Запоріжжя

O 7 ранку 8 січня РФ обстріляла Запоріжжя різними типами ракет. У місті лунали вибухи, вналідок терористичного акту російської армії є постраждалі.

Ракетна атака РФ на Запоріжжя: що відомо

Вранці 8 січня російські війська обстріляли Запоріжжя. Атака була комбінованою – крилатими і балістичними ракетами з різних напрямків.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram.

О 07:00 Запоріжжя прокинулося від ракетного удару рашистів. Внаслідок комбінованої атаки крилатих та балістичних ракет з різних напрямків у обласному центрі пролунало загалом 5 вибухів.

Наразі відомо про влучання ракет у житлові райони – на відкриті території та поруч із будинками.

Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих - чоловіка та жінку. Інформація попередня та може доповнюватися.

На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби.

Зберігайте спокій та утримуйтесь від фото- відеофіксування наслідків прильотів, допоки працюють екстренники, – закликав Юрій Малашко.

В Україні зросла кількість загиблих внаслідок атаки РФ

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв і голова Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомили, що в Запоріжжі кількість загиблих зросла до девʼяти людей. 29 грудня їх було вісім.

30 грудня у Запоріжжі оголошено День жалоби за загиблими.

За інформацією представників командування Повітряних сил ЗСУ, 29 грудня у Запоріжжі було чутно звук вибуху.

Повітряну тривогу по всій Запорізькій області оголосили ще о 10 годині 30 хвилин через зліт у небо російського МіГ-31К, що є потенційним носієм гіперзвукової ракети "Кинджал”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?