Російські війська обстріляли Херсонську область. Є загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська обстріляли Херсонську область. Є загиблий

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
обстріл

Російські окупаційні війська , у суботу, 2 березня, завдали ударів по Станіславу Херсонської області з артилерії, повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Російські війська обстріляли Херсонську область

Травми, не сумісні з життям, дістав 54-річний чоловік. Він знаходився на вулиці під час артобстрілу, — наголосив Прокудін.

Війська РФ атакували з безпілотника Берислав Херсонської області. РФ скинула вибухівку на подвірʼя житлового будинку.

Унаслідок ударів 91-річна жінка та 58-річний чоловік дістали уламкові поранення кінцівок, контузії, вибухові травми. Постраждалих госпіталізували. Лікарі оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

У селі Михайлівка внаслідок атаки ударного дрона освітній заклад зазнав значних руйнувань. Люди, на щастя, не постраждали.

Повітряні сили розповіли деталі атаки РФ по Україні

У ніч на 2 березня 2024 року армія РФ випустила по Україні 3 керовані авіаційні ракети Х-59/Х-35 з ТОТ Херсонської і Донецької областей та 17 ударних безпілотників типу «Shahed» — райони пусків Приморсько-Ахтарськ — РФ, Балаклея — Крим.

Щоб відбити нову ворожу атаку були залучені зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, а також мобільні вогневі групи Сил оборони України.

В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 «шахедів» у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей. На жаль, внаслідок влучань та падіння уламків на Одещині та Харківщині є загиблі та постраждалі. Співчуття рідним та близьким… — йдеться в заяві ПС ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?