Російський гелікоптер "зник з радарів" над озером у Карелії
Категорія
Події
Дата публікації

Російський гелікоптер "зник з радарів" над озером у Карелії

Мі-8
Джерело:  online.ua

Гелікоптер Мі-8 Міністерства надзвичайних ситуацій РФ зник над озером у Карелії на північному заході Росії. На борту було троє членів екіпажу.

У Росії зник гелікоптер Мі-8

У МНС Росії повідомили під час тренувального польоту над Онезьким озером перестав виходити на зв'язок гелікоптер Мі-8 Північно-Західного авіаційно-рятувального центру МНС Росії.

Росіяни вже організували пошуково-рятувальні роботи у районі села Дерев'яне. До місця направили угруповання рятувальників на судні на повітряній подушці та снігоходах.

Також там заявили, що напоготові літак Ан-26 Аеронавігаційної служби із рятувальниками на борту.

Як повідомили пропагандистському ресурсу ТАСС в оперативних службах, аварійний маяк зниклого в Карелії вертольота Мі-8 не спрацьовує.

Авіанциденти у Росії

У січні 2024 у Брянській області, біля населеного пункту Севськ, аварійно сів гелікоптер Мі-8.

У вересні у Воронезькій області розбився винищувач-бомбардувальник Су-34. Екіпаж літака нібито встиг катапультуватися.

Того ж місяця у Волгоградській області розбився російський бомбардувальник Су-24 під час тренувального польоту. Доля екіпажу невідома.

У серпні 2023 року у Челябінській області впав вертоліт Мі-8, який належав ФСБ, унаслідок чого загинули щонайменше троє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?