Росія хоче підірвати ЗАЕС — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія хоче підірвати ЗАЕС — Зеленський

Росія хоче підірвати ЗАЕС — Зеленський
Джерело:  online.ua

 Глава держави Володимир Зеленський попереджає українців та міжнародну спільноту про те, що Росія має намір підірвати Запорізьку атомну електростанцію, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні та щоб «світ тиснув на Київ, вимагаючи зупинити конфлікт». 

Джерело: NBC News

Зеленський попередив, що РФ хоче підірвати ЗАЕС

Бо, це як і з (Каховською - ред.) дамбою. Вони не зацікавлені в безпеці в Україні. Їм потрібна дестабілізація. Вони хочуть, щоб світ тиснув на Україну, щоб заморозити конфлікт, — наголосив президент.

Окрім того, Володимир Зеленський вказав на запоруку швидкої перемоги нашої країни у цій війні.

Якщо нам масово передадуть військове обладнання, яке зараз знаходиться на балансі у наших партнерів, ми швидше переможемо, – переконаний український лідер.

Не можна також не згадати про те, що у жовтні минулого року Володимир Зеленський попереджав, що російські загарбники планують влаштувати масштабний теракт на Каховській ГЕС.

6 червня 2023 року окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС й традиційно почали звинувачувати у всьому Україну.

Чи справді Росія може підірвати ЗАЕС

Як вважає експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин та президент глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар, підрив російськими загарбниками Каховської ГЕС — це лише початок у запланованому диктатором Володимиром Путіним алгоритмі терактів та масштабних злочинів.

Йде певний алгоритм, в кінці якого проєкція загрози ядерного інциденту на Запорізькій АЕС, оскільки вона бере воду для систем охолодження реакторів саме з Каховського водосховища.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?