Росія не здатна виробляти радіолокаційні літаки А-50 – розвідка
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія не здатна виробляти радіолокаційні літаки А-50 – розвідка

Росія не здатна виробляти радіолокаційні літаки А-50 – розвідка
Джерело:  online.ua

В даний час радіолокаційні літаки А-50 не можуть бути виготовлені в Росії.

Джерело: представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов

У Росії немає можливості виробляти радіолокаційні літаки А-50

Андрій Юсов заявив, що РФ не може виробляти літаки А-50.

Там є різні модифікації. Усього близько 10 різних модифікацій подібних літаків було. Інша справа не скільки їх є, а здатність їх виробляти, - сказав Юсов.

Згідно з його висловом, виробництво радіолокаційних літаків, аналогічних А-50 і з тією ж метою, на даний момент неможливе через деградацію російської промисловості.

Також було відзначено представником розвідки, що закордонні постачальники можуть реагувати на можливу загрозу вторинних санкцій.

Що відомо про російські літаки А-50

Російський літак А-50 зазнав нападу невідомих безпілотників, які були переобладнані під дрони-камікадзе. Ці безпілотники були оснащені вибухівкою та націлені на руйнування літака.

Як наслідок, крила та тарілка літака змінили колір. Подробиці ідентичності нападаючих не повідомляються.

Літак А-50 вилетів із Білорусі та перетнув кордон з Росією, згідно з офіційною інформацією. Передбачається, що він прямує на Авіаційний ремонтний завод у Таганрозі.

Літак залишив повітряний простір Білорусі за 40 хвилин після зльоту, проте він не повернувся назад. Залишається невідомим, чому літак не повернувся і де він зараз.

Крім того, у Міноборони Білорусі оприлюднили відео з пошкодженим партизанами російським військово-розвідувальним літаком А-50.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?