Росія не зможе завадити Україні звільнити Крим — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія не зможе завадити Україні звільнити Крим — Данілов

Росія не зможе завадити Україні звільнити Крим — Данілов
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, висадка десанту на території анексованого Росією Криму була лише першою публічною операцією українських військових. За необхідності, півострів звільнять від окупантів військовим шляхом.

Джерело: "Радіо Свобода"

Що відомо про перспективу звільнення Криму військовим шляхом 

Секретар РНБО пояснив, що звільнення окупованого півострова військовим шляхом почнеться у разі, якщо російські загарбники не підуть добровільно.

Коли почнеться військове звільнення Криму, ми всі побачимо. Це буде більш потужна операція, ніж зараз відбувається, - зазначив Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що 24 серпня було проведено дуже потужну операцію із застосуванням найсучасніших озброєнь.

І в них немає засобів для того, щоб вони заважали нам виконувати завдання, яке ставить президент нашої країни по звільненню нашої країни, - запевнив Данілов.

Як ракети українського виробництва нищать ППО окупантів в Криму 

Данілов підкреслив, що що російську пускову установку зенітно-ракетної системи С-400 "Триумф" було знищено в Криму 23 серпня за допомогою української нової сучасної ракети, яка показала себе "абсолютно бездоганно".

Ракета була нова. Ракета була абсолютно сучасна. Так, це наш новий виріб, який показав себе абсолютно бездоганно, - наголосив секретар РНБО.

Він не став відповідати на уточнювальне запитання, йдеться про цілком нову розробку або ж про нову модифікацію вже існуючого озброєння. Наголосив, що це розробка українського оборонно-промислового комплексу в рамках програми, започаткованої 2020 року.

Данілов додав, що не всі тодішні рішення РНБО були відкриті, тому суспільство не могло знати про певні розробки.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?