Росія образила країни Європи черговим нецензурним висловом
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія образила країни Європи черговим нецензурним висловом

Росія образила країни Європи черговим нецензурним висловом
Джерело:  online.ua

Посольство Росії в Білорусі образило Литву нецензурним висловом за висилку російських дипломатів. На повідомлення міністра закордонних справ Литви Габріелюса Ландсбергіса про висилку дипломатів РФ з країн Балтії російське посольство відповіло хамським написом з хештегом #SmallDickEnergy.

Джерело: Twitter посольства Росії в Білорусі

Незабаром після публікації твіт з нецензурним хештегом про "маленький член" був видалений, але через деякий час знову з'явився з іншим написом.

"#Smalldipenergy or #smalldickenergy - the choice is yours", - відповіли у посольстві Росії в Білорусі на пост глави МЗС Литви про висилку російських дипломатів.

Дослівно ця фраза перекладається так - "Маленьке падіння енергії або енергія маленького члена - вибір за вами".

Відповідь посольства РФ в Біларусі на висилку дипломатів з Литви (фото - twitter.com/RusEmbassyMinsk)

Реакція соцмереж на нецезурний твіт посольства Росії

Користувачі соцмережі шоковані "дипломатичною майстерністю" співробітників російського посольства. Вони жорстко розкритикували російських дипломатів і вибачилися перед жителями балтійських країн, закликавши у відповідь на нецензурщину взагалі вислати всіх співробітників посольств Росії з Литви, Латвії та Естонії.

"У МЗС Росії набирають судячи з усього всіх розумово відсталих, хто не став в нагоді в поліції; Відразу видно рівень російської дипломатії; Звільніть цих некомпетентних ідіотів, тільки країну ганьблять!", - коментують в мережі нецензурний пост посольства Росії.

Дипломатів Росії масово висилають з США і країн ЄС - що відомо

За останні кілька тижнів з США і восьми країн Європи вислали понад 40 російських дипломатів. Спочатку 10 російських дипломатів вислали США. Потім 18 російських дипломатів вислала Чехія - вони виявилися співробітниками російських спецслужб, яких офіційна Прага підозрює в організації вибухів на військових складах під Врбетіце в 2014 році. У відповідь МЗС Росії оголосив персонами нон грата 20 дипломатів з Чехії і наказав їм покинути країну.

Після Чехії російських дипломатів вислали Словаччина, Литва, Латвія і Естонія. Польща вислала трьох співробітників посольства Росії через те, що вони діяли на шкоду державі, а Росія у відповідь визнала персонами нон грата п'ятьох співробітників посольства Польщі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?